Friday, August 29, 2008

ETHICIN

Gecen sene tarifini verdigim ETHICIN'in bu sefer kepekli unla hazirladim hamurunu cunku artik bizim evde uc beyaz yenmiyor, beyaz pirinc, beyaz seker, beyaz un.. ve biz yaklasik bir senedir artik devamli evde kepekli bugday unu, cavdar unu, yulaf ve misir unu tuketiyoruz. Pirinc ise yerini cogunlukla bulgur ve kahverengi pirincle hatta siyah pirinc ve organik princlere birakti, seker dersenizde artik kahverengi sekerkamis sekeri veya organik sekerler kullaniyoruz. Yani baya bi degisiklik oldu mutfakta, ara ara yaptigim bu saglikli ve organik yiyeceklerinde resimlerini ve nasil yaptigimi eklemeye calisicam. Yeniden hayirli Ramazanlar dilegiyle .





















Bir yil aradan sonra ..

Bloguma en son yazali sanirim bir seneye yakin olmus, bu arada hergun bakmama ragmen diger bloglari dolasmaktan kendiminkine sira gelmedi. O kadar guzel seyler yapiyorsunuz ki sizlerle asik atmak cok zor :) Ama en zevklisi blog blog dolasip komsuculuk oynar gibi herkesi ziyaret etmek, herne kadar yorum birakmadiysamda gonlum sizlerle.. Bu arada gecen butun dogum gunlerinizi, evlilik yildonumlerinizi, bayramlari dugunleri, butun mutlu gunlerinizin hepsinide kutlar daha nicelerine huzur ve saglikla erismenizi dilerim. Yeni bir Ramazan-i Serife kavusmak uzereyiz iki gun sonra ilk orucumuzu tutmaya baslicaz insallah, saglikla huzurla basliyalim. Ramazan evlerimize yurdumuza insanlarimiza memleketimize huzur mutluluk ve sevincler getirsin, Cenabi Allah (C.C) bu mubarek ayin hurmetine cumle muslumanin gunahlarini affetsin.
Ramazani Serif dolayisiyla bloguma Kuran-i Kerim cuzleri ekliyorum, hem ben okurum hergun, hemde okumak isteyenlere kolaylik olsun diye.. Allah cumlemizin dualarini kabul eylesin. Insallah Ramazanda vakit buldukca iftar sofralarimizdan yada cevremizde olup bitenlerden sizleri haberdar etmeye calisirim. Hayirli Ramazanlar efendim..